När Skåne Innovation Day onsdagen den 3:e juni slog upp dörrarna till en före detta möbelbutik på Nobelvägen i Malmö var Packbridges Johan Mårtensson på plats som en utav dagens presentatörer.
Johan höll en kort presentation om Packbridge och förpackningsindustrins starka och betydelsefulla position i Skåne och de nordiska länderna. I följande paneldiskussion om framtidens förpackningsinnovationer kommer att komma från förpackningsindustrin? Och vad och vem har ansvaret för innovation och samarbete i framtiden? fick Johan sällskap av Tetra Pak Nordics vd, Johan RabeAnnika Olsson, professor förpackningslogistik på Lunds tekniska högskola och Märta Levander Xu, vd Gasporox.

Samarbete mellan olika branscher inom näringslivet, understött med kunskap från forskningen för att möta samhällets utmaningar, var en av de viktiga frågor som lyftes fram.
Här spelar Packbridge en viktig roll!

Dagen bjöd på ett späckat talarschema med bland annat rymdteknik som finner nya applikationsområden från Cecilia Hertz, VD och grundare Umbilical Design AB och som avrundning berättade Peter Carlsson, Head of Supply Chain på Tesla om företagets  innovationsarbete och utveckling.

Vi tackar Region Skåne för en intressant heldag och ser med spänning fram emot nästa års upplaga!

Vill du veta mer om evenemanget och Skåne Innovation Week – klicka här

 

Skåne innovation day, paneldiskussion,3juni-15

Från vänster: Johan Mårtensson, Packbridge; Johan Rabe, Tetra Pak; Annika Olsson, LTH och Märta Levander Xu, Gasporox