Visste du att Packbridge har över 40 partners bara i Europa som jobbar med förpackningsrelaterade frågor? Dessutom har vi ett antal etablerade samarbeten i Asien, inte minst med Japan Packaging Institute där vi haft ett flertal lyckosamma samarbeten tillsammans med Business Sweden gällande den kanske största och viktigaste förpackningsmässan, Tokyo Pack. Detta samarbete upprepas på årets mässa som arrangeras den 4 till 10 oktober.

På mässan kommer vi att arrangera ett antal olika event och matchmakingaktiviteter tillsammans med startup företag, universitet och institut och allt avslutas med ett seminarium som lyfter fram det senaste inom svensk förpackningsindustri. På det här sättet ger vi våra medlemmar ett effektivt sätt och möjlighet att sprida budskapet om den avancerade förpackningskunskap som svensk förpackningsindustri har och som är mycket uppmärksammad i Asien.

Som medlem i Packbridge har du för övrigt alltid möjlighet att kontakta oss om du behöver information om eller hitta kontakter på marknaden och på exportmarknader.

Har du frågor – välkommen att kontakta Felix Helander