Den 7 maj trängs gräddan av nordiska förpackningsforskare på scenen på Medicon Village i Lund. Det är dags för Packbridge Research Forum.

 

Den 7 maj är en speciell dag. Det finns speciella dagar för snart sagt allt, nyligen var det till exempel ”bulle i bullens” dag i Skåne, det vill säga en dag för det speciella fenomen där man gröper ur en franskbrödbulle och stoppar in arraksbulle. Gott, nja, men mättande, jodå. Kanske inte en av vårens viktigaste dagar, men den 7 maj är det definitivt viktigt. Då trängs gräddan av nordiska förpackningsforskare på scenen på Medicon Village i Lund för att presentera den absolut senaste förpackningsforskningen. Tolv talare kommer att locka runt 150 personer som det ser ut i skrivande stund, och det finns all anledning för dig att bli en av dem. Att vara uppdaterad på utveckling och framtid är självfallet viktigt. Det blir en heldag som täcker in en mängd områden.

 

Är ditt företag medlem i Packbridge är det kostnadsfritt att vara med, är ni inte medlemmar får ni betala, men 1 490 kronor för en heldag med värdefull information plus kaffe och lunch är en blygsam kostnad.

Du hittar all information du behöver på www.packbridgeresearchforum.com.