Var började din resa med Packbridge? 

Det började på våren 2010, då sprang jag på min f.d. granne. Jag hade precis kommit tillbaka efter några år i England med Rexam och letade efter nya utmaningar. Hennes tips var att prata med Per-Stefan Gersbo som hon tidigare varit kollega med på Å&R, han hade något på gång. Visst hade han det, han skulle just till att lansera Packbridge tillsammans med Bo Wallteg. Han ville ge medlemmarna något konkret bl.a. rapporter om svensk förpackningsindustri. Det var en nisch som passade mig. Så fick det bli och där är vi. Det har varit fantastiskt roligt att vara med på Packbridges resa från idé till norra Europas största nätverk kring förpackningsindustrin.

Vad gjorde du innan du kom till Packbridge då?

Mitt arbetsliv har hela tiden handlat om livsmedel och förpackningar och mest i stora organisationer som Tetra Pak, Business Sweden, Orkla och Rexam. Hela tiden har det handlat om marknads och strategifrågor.

Vad gör du på Packbridge?

Nu driver jag projekt som t.ex. exportprojektet GISS där vi kan erbjuda medlemmar konkret hjälp med att utveckla exportaffärer. Jag gör också marknadsanalyser och skriver rapporter.