Hej och välkomna tillbaka från ännu en sommar, vi på Packbridge hoppas att ni precis som vi, har haft chansen att koppla av och njuta av denna något varierande sommar som varit.

Som ni kan läsa i vårt nyhetsbrev så besökte jag Almedalen för att se hur vi kan skapa synlighet för Packbridge medlemmar och självklart för att delta i diskussioner kopplat till EU-projektet Food Nexus där vi sitter i styrelsen.

Nu inför hösten så har vi ett fullspäckat schema och vi jobbar hårt med att organisera alla event, konferenser och mötesplatser där vi kan träffas. Då tänker jag främst på det stora eventet för alla oss som är en del av Packbridge, nämligen Top Packaging Summit som går av stapeln den 18-19 oktober. Här har vi tänkt till och tänkt om, och vi vill skapa en miljö som ska kännas självklar för dig som deltagare att skapa nya kontakter, lyfta ideér och berika dig på nya kunskaper. Det finns mycket nytt om TPS så läs gärna mer på länken här. Vi har redan fått ett stort nationellt och internationellt deltagande.

Närliggande händelse är vårt E-handelsevent på Mindpark i Helsingborg den 6/9 som kommer att sätta en ny riktning på hur vi organiserar vissa av våra event framöver. De kommer att erbjuda en mer direkt koppling mellan talare och publik som vi gärna ser som aktiva deltagare, snarare än publik. Detta är för att vi vill att du ska få mer ut av våra träffar, tydligare mötespunkter och ett hålligång som håller intresset på topp.

Det finns många fler intressanta nyheter att prata om som ni gärna får läsa om på vår hemsida eller i nyhetsbrevet, men nu vill jag hälsa er alla välkomna till en spännande höst och vi på Packbridge ser fram emot att träffa så många av er som möjligt!

Bästa Hälsningar

Johan Mårtensson
VD Packbridge