När alla ägg pickats och haren hittat tillbaka i sin håla efter påsken har vi nöjet att välkomna två nya medlemmar till Packbridges nätverk. De senaste i raden är PROREG Control och Gram Malmö.

Med bas i Huddinge söder om Stockholm marknadsför och säljer PROREG Control instrument, främst för livsmedels- och läkemedelsindustrin men även för kärnkraftverk.
De representerar välkända leverantörer, däribland PBI Dansensor, Ebro, Novasina Industrial Scientific / Oldham, Mocon, Lippke med mera. Förutom ett säljteam med hög teknisk kompetens har de också en egen serviceavdelning som utför nödvändig installation, kalibrering och service av instrument, såväl på egen serviceenhet som hos kunden.

Gram Malmö är en ny typ av mataffär med bas i Malmö Saluhall. Här hittar du inga förpackningar, bara kvalitativa produkter från lokala bondgårdar och tillverkare, såväl som kryddor från hela världen. Kunden är välkommen att fylla sina egna behållare (burkar, lådor, påsar etc.) från de olika behållarna, eller använda Grams papperspåsar. Du kan köpa så lite eller så mycket som du behöver eftersom allt säljs i lösvikt.

 

Vi hälsar PROREG Control och Gram Malmö varmt välkomna!