Fredagen den 5 juni bjuder Packbridge North på en kunskapsintensiv halvdag i Sundsvall.
Deltagarna bjuds på en rundvandring i Åkroken Science Parks lokaler med fyra efterföljande presentationer från DS Smith, Eson Pac, Umpac och Packbridge.

Bland annat kommer Bruno Fahlén från DS Smith berätta om deras erbjudande för dig som mathantverkare gällande wellförpackningar och olika tillbehör.

Peter Söderholm, Eson Pac kommer presentera deras erbjudande för kunder som köper mindre serier med inriktning på helhetslösning för etiketter. Med kontor i Sundsvall har Peter lång erfarenhet när det gäller förpackningsmaterial spetskompetens inom etiketter och etiketteringsutrustningar.

Torvald Östenson från Umpac med säte i Umeå är specialist på tillverkning av förpackningar i solid kartong med kvalificerat tryck och kommer ge en bild över förpackningens design i förhållande till kostnader och processen av framtagande av en ny förpackning.

Från Packbridge kommer Stefan Söderberg ge en bild av vad de säger centralt på Axfood, Ica och COOP om småskaliga producenter? Vilka vägval finns det som mathantverkare?
Stefan kommer presentera ECR – ett verktyg som genomgår hela värdekedjan, där flera av grossisterna inom dagligvaruhandeln verkar genom.

Dagen inleds 13:15 och avrundas 15:00 och adressen är Metropol huset, Universitetsallén 32, våningsplan 4 i Sundsvall.

Anmäl ert intresse till Stefan Söderberg på stefan@packbridge.se.

Klicka här för att läsa programmet