Jonas Svennberg, CEO, Zenit Design

Zenit Design startades 1994 av fyra industridesigners och är en av de större designbyråerna i Skandinavien. Idag är det interdisciplinära teamet på 26 kreativa individer en mix av produktdesigners, grafiska formgivare, interaktionsdesigners, konstruktörer och experter inom medicintekniska produkter.

Zenit Design erbjuder tjänster som designstrategi, användarstudier, industridesign, interaktionsdesign, förpackningsdesign, grafisk design, service design och konstruktion.

Zenit Design har många långa samarbeten med internationella företag som Sony Mobile, SCA, Astra Zeneca, Sandvik, Alfa Laval, Schneider Electric, Axis Communications med flera.

– Genom åren har vi utvecklat metoder för att skräddarsy varje projekt för framgång. Kundens produktkunskap kombinerat med våra erfarna designers och ingenjörer och vår verktygslåda skapar en solid bas för produktinnovation, konstaterar Jonas Svennberg som är CEO på företaget.

– Vi ser att förpackningarna blir allt viktigare för att skapa en bra total produktupplevelseJonas Svennberg, CEO, Zenit Design och bygga våra kunders varumärken. Vårt medlemskap i Packbridge är en viktig pusselbit för att stärka vårt nätverk och stötta fortsatt utveckling av våra designers som arbetar med förpackningsutveckling.