Få insikter och träffa internationella experter inom nyckelområden som driver den cirkulära ekonomin.

Packbridge har i år bjudit in experter från USA, Australien, Tyskland, Norge och Sverige för att diskutera den senaste utvecklingen och forskningen inom cirkulär ekonomi.

Vi kommer i år att fokusera på ämnet utifrån tre områden, Hållbara material, återvinning och matsvinn.
Konferensen Packbridge Research Forum har på några år blivit en av de viktigaste mötesplatserna i Europa för förpackningsindustrin, varumärkesägare och akademin. Forskningen inom förpackningar är intensiv på många universitet och institutioner. Mycket intressant fakta och kunskap skapas, material som industrin kan använda och utveckla och därmed ge både sig själv och forskningen ett högre värde. Den akademiska och institutionella världen behöver bra kanaler för att sprida resultaten av sin forskning och man har insett att Packbridge Research Forum är ett effektivt sätt att nå ut.

“Nytt för i år är att vi inte bara lyssnar på ledande forskare utan att vi också får möjlighet att diskutera med dem under eftermiddagens workshops. “, säger Johan Mårtensson, vd för Packbridge.

Packbridge Research Forum ger en unik uppdatering om var förpackningsforskning är och vad vi kan förvänta oss av framtiden.
Den 26 april arrangeras årets Packbridge Research Forum på Palaestra i Lunch. Här kommer mellan 100 och 150 personer att samlas och utbyta kunskap samt nätverka. Det är ett unikt och enkelt sätt för den förpackningstillverkande eller användande industrin att träffa rätt personer och ta del av den senaste forskningen.

“Intresset är stort för den här dagen och vi är stolta över att attraherat ledande internationella forskare från hela världen i år”, säger Johan Mårtensson, vd för Packbridge.

Mycket mer information om Packbridge Research Forum finns på www.packbridgeresearchforum.com.