Möt framtiden med smart specialisering

Låt oss få påminna om nästa veckas viktigaste möte – Packbridge årsstämma den 23 april. Temat denna eftermiddag är Meet the Future with Smart Specialisation – och avsikten är att ge en bild över dynamiken och riktningen för näringslivet i Skåne och då med ett speciellt fokus på förpackningssektorn.
Ingen årsstämma utan en bra beskrivning av det år som gått. Per-Stefan Gersbro ger oss bilden i vanlig ordning. När allt är klarlagt står fyra talare beredda att knyta an till temat.

Bodil Rosvall Jönsson inleder. Hon är Näringslivschef och VD för Business Region Skåne och har satt den här rubriken på sin presentation: ”Skåne – a region with focus on innovation”.

Representant för industrin är Jan Boberg, vice VD för Ystadsföretaget Scanfill, som har fått ordentlig fart på verksamheten efter inledande år där uthållighet krävs. Scanfill, som ägs av Polykemi, har en affärsidé där man erbjuder kostnadseffektiva och hållbara förpackningsmaterial. Ett bra exempel på ett svenskt, innovativt kunskapsföretag.

Johan Mårtensson är projektledare på Packbridge och tillsammans med entreprenören Robin Thiberg frånInnosensia och Seedfundit kommer han att ge en inblick i det öppna innovationslandskapets möjligheter och hur det kommer att rita om spelplanen.

Programmet kommer att avslutas med en paneldiskussion.  Själva stämman hålls på svenska, presentationerna ges på engelska.

Platsen är Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6 i Malmö. Vi startar klockan 15.00 och är klara 17.00 då vi bjuder på något att äta. Kom gärna en stund före, för en fika och lite mingel.

Anmäl ditt deltagande till Olof Nyström via  olof@packbridge.se

Välkommen till en givande eftermiddag!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *