Packbridge efter 3 den 2 juni – How will change in the global business context affect packaging – How can you make it work in your favour?

Vår värld befinner sig i ständig förändring och det gäller så klart även sätten vi gör affärer på. Men hur påverkar förändringarna förpackningsindustrin och finns det sätt att se till att förändringarna blir till branschens fördel? Dessa enkla frågor tar vi upp i Packbridge efter 3 den 2 juni. Temat för eftermiddagen är ”How will change in the global business context affect packaging  – how can you make it work in your favour?”.
Om du är på plats (eller tar del av livestreamen) kommer du till exempel att få veta mycket mer om globalisering och områden som ekonomiska förändringar, globala utmaningar och knapphet på resurser och om urbanisering där områden som on-the-go, äta ute, konsumentagerande och singelhushåll kommer att tas upp. Naturligtvis kommer även demografin med allt fler äldre, jämställdhet och mixade samhällen samt teknologi med Internet of Things och Industry 4.0 att hinnas med också.

Vi har glädjen att presentera följande föredragshållare:
·      Benedicte Kristoffersson, BK Consulting
·      Jenny Bramell, IUC Skåne
·      Lisa Önnerlid, Just W
·      Maud Rahm, Flextrus
·      Rolf Elmér, Svenskt Näringsliv

Den 2 juni pågår Skåne Innovation Week, ett initiativ från Region Skåne, och Packbridge efter 3 är denna gång en del av denna satsning. Vi kommer att hålla till hos Beneli i Helsingborg, en välkänd etikettproducent som har intressanta lokaler som en del enligt vd Robert Östman liknar vid Louisiana i Danmark. Beneli bjuder inte bara på lokal och förtäring, de sponsrar också livesändningen som produktionsbolaget 16:9 tar hand om.

Som vanligt är språket engelska och vi drar igång 15.01 och är efter en avslutande paneldebatt klara klockan 17.00 då kvällsmat serveras.

Anmäl ditt deltagande till Olof Nyström på  olof@packbridge.se.

Beneli hittar du i den norra delen av Helsingborg, strax söder om Väla köpcentrum. Adressen är Porfyrgatan 5.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *