Välkomna till Packbridge årsstämma den 23 april – Tema: Meet the Future with Smart Specialisation

Ett år går väldigt snabbt och nu är det åter dags för Packbridge årsstämma. Känslan av att ett år går snabbt kan säkert kopplas till att så mycket har hänt, som vanligt när det gäller Packbridge. Årets stämma har fått ett tema – Meet the Future with Smart Specialisation – och avsikten är att ge en bild över dynamiken och riktningen för näringslivet i Skåne och då med ett speciellt fokus på förpackningssektorn.

Ingen årsstämma utan en bra beskrivning av det år som gått. Per-Stefan Gersbro ger oss bilden i vanlig ordning. När allt är klarlagt står fyra talare beredda att knyta an till temat.

Bodil Rosvall Jönsson inleder. Hon är Näringslivschef och VD för Business Region Skåne och har satt den här rubriken på sin presentation: ”Skåne – a region with focus on innovation”.

Representant för industrin är Jan Boberg, vice VD för Ystadsföretaget Scanfill, som har fått ordentlig fart på verksamheten efter inledande år där uthållighet krävs. Scanfill, som ägs av Polykemi, har en affärsidé där man erbjuder kostnadseffektiva och hållbara förpackningsmaterial. Ett bra exempel på ett svenskt, innovativt kunskapsföretag.

Johan Mårtensson är projektledare på Packbridge och tillsammans med entreprenören Robin Thiberg från Innosensia och Seedfundit kommer han att ge en inblick i det öppna innovationslandskapets möjligheter och hur det kommer att rita om spelplanen.

Programmet kommer att avslutas med en paneldiskussion.

Packbridge blir allt mer internationellt och vi räknar med att en del internationella medlemmar kommer att finnas bland åhörarna. Dessutom kommer presentationerna att livestreamas (som medlem kan du alltså följa det på datorn om du inte har möjlighet att vara på plats). Därför kommer engelska att vara det genomgående språket under mötet.

Platsen är Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6 i Malmö. Vi startar klockan 15.00 och är klara 17.00 då vi bjuder på något att äta.

Anmäl ditt deltagande till Eva Norling Gersbro via eva@packbridge.se.

Välkommen till en givande eftermiddag den 23:e april!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *