Förra året etablerade MentorOnline Entreprenörsveckan i Båstad med buller och bång. Nu är det snart dags för årgång 2. Förpackningsindustrin uppmärksammas en av dagarna.

Förra året etablerade MentorOnline Entreprenörsveckan i Båstad med buller och bång. Nu är det snart dags för årgång 2. Under perioden 22 till 25 juni väntas runt sextusen personer finnas på plats för att ta del av trehundra olika föredrag och andra aktiviteter. Seminarieprogrammet byggs med utgångspunkt från de manga branschtidningar som ägs av Mentor. Dit hör till exempel Packmarknaden och den 25 juni är det dags för ett förpackningstema. Det blir en fullspäckad dag med tio presentationer, under ledning av Marcus Pettersson, chefredaktör för Packmarknaden och Thomas Karlsson, chefredaktör för Dagens Handel. Temat för dagen är “”Förpackningstrender & Smarta lösningar i handeln”.

I anslutning till konferensrummet kommer besökarna i pausen att kunna ta del av vad ett antal utställare vill visa. Packbridge kommer att vara en av utställarna. Det finns för övrigt fortfarande möjlighet att anmäla sig som utställare. Att delta I seminarieprogrammet är kostnadsfritt.

Fredagen den 26 juni arrangeras också golftävlingen Packaging Cup 2015 i Båstad, och dit kan man också anmäla sig fortfarande.

Du hittar mer information på www.entreprenorsveckanbastad.se.