Under vintern har flera företag sett värdet i ett Packbridge medlemskap och de senaste i raden är Södra Skogsägarna, INP Förpackningar, SOLSERV Solutions & Services Europe och Aventics.

Södra ett kooperativ av skogsägare 50 000 medlemmar och säte i Växjö. Med 3 600 anställda är koncernen även en betydande arbetsgivare. Södra är uppdelat i tre affärsområden; Södra Cell som omfattar massabruk, Södra Wood som innefattar deras sågverk samt Södra Skog som säljer tjänster kring skogsbruk och handlar med virke. Inom ramen för dessa affärsområden producerar Södra trävaror, pappersmassa, interiörprodukter och även biobränsle.

I Småländska Ljungby finner vi INP Förpackningar som producerar livsmedelsförpackningar med fokus att öka värdet på kundernas produkter. Tillverkningen fokuserar på termoformade plastförpackningar i en mängd olika plaster. INP designar, utvecklar och skapar även formar och vertygpaket på plats i fabriken i Ljungby för att kunden ska få den förpackning som passar just den produkt den är avsedd för. Vidare har de certifikat för FSSC 22000 för korrekt hantering av produkter för att säkerställa livsmedlets säkerhet.

Med bas i Arlöv erbjuder SOLSERV kvalitativa eftermarknadstjänster i form av service, utbildning och konsultuppdrag samt försäljning av maskiner och reservdelar, till kunder som har livsmedelsproduktion i hela Europa. SOLSERV erbjuder kompletta förpackningslösningar och har halv- och helautomatiska maskiner för livsmedelsindustri, restaurang, storkök och catering för packning av frukt & grönt, kött, färdigrätter.

Med över 150 års erfarenhet och cirka 2 000 medarbetare i över 90 länder runt om i världen över så är AVENTICS en av världens ledande tillverkare inom pneumatiska komponenter, system och kundspecifika applikationer. I portföljen finns produkter och tjänster för industriell automation men även produkter för marknader inom allt från mat och dryck, biovetenskap, energi, marinteknik och även IoT.

 

Varmt välkomna in i vårt nätverk!