Höstens första medlemmar – Grafokett och Graphic West

När höstmörkret börjat lägga sin slöja över land och rike så kan vi inte tänka oss en bättre energiboost än nöjet att välkomna två nya medlemmar till Packbridges nätverk. De senaste i raden är Grafokett och Graphic West.

 

Med kontor i Ängelholm, Göteborg och Stockholm/Norrtälje levererar Grafokett high-end lösningar för SupplyFlow™. Med stor lyhördhet för kundens behov erbjuder de helhetskoncept för allt kring etiketter, från avancerad mjukvara till skrivare och färgband och för kunder inom tillverkningsindustrin i många olika branscher. Vidare erbjuder de molnbaserade print-on-demand-lösningar som passar globala företag med produktionsenheter på flera platser.

”I en värld som förändras allt snabbare är man beroende av att ha tillgång till relevant och kontinuerligt information. Grafokett uppfattar Packbridge som precis rätt sorts forum för att nätverka, lära oss nytt och knyta nya Partners till oss. Därför går vi nu in som medlemmar och ser fram emot att engagera oss i Packbridge olika forum”, säger Robert Östman, CEO på Grafokett AB.

 

Höstens andra nya medlem, Graphic West, har sitt kontor på andra sidan sundet. Grundat 1983, är Graphic West en internationell leverantör av utrustning för konvertering och limning till kartongindustrin. Med enheter i Danmark, England, Australien och USA har de närvaro på den internationella scenen och säljer maskiner och utrustning i mer än 60 länder.

Företagets danska division har bevisat att innovation kan komma från osannolika källor då de tog ledningen för att utveckla ett on-demand arbetsflöde för beställning av tryckta förpackningar som vissa läkemedelsföretag och tryckerier tidigare ansåg vara omöjligt. Graphic West identifierade möjligheter att konsolidera produktionssteg, sänka kostnaderna och förbättra effektiviteten vid produktion av medicinlådor och vidtog åtgärder för att göra konceptet till verklighet.

 

Vi hälsar Grafokett och Graphic West varmt välkomna!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *