Nya medlemmar – VA SYD, Super Dry Scandinavia och Packground

Julefrid närmar sig med stormsteg och Packbridges julfirandet börjar tidigt med tre nya medlemmar! VA SYD, Super Dry Scandinavia och Packground har anslutit sig till vårt nätverk.

 

VA SYD levererar friskt dricksvatten, hanterar dagvatten, renar avloppsvatten och tar hand om hushållsavfall. VA SYD verkar i Sydvästra Skåne och hanterar avfallshanteringen i Burlöv och Malmö.

VA SYD är ett lokalt kommunalförbund vilket innebär att de är en politiskt styrd organisation som består av sina medlemskommuners VA-verksamheter. Medlemskommunerna är Burlöv, Eslöv, Lund och Malmö.

 

Super Dry är en av världens ledande leverantörer av torkmedel och fuktskadeförebyggande lösningar. Deras produkter används ofta i sjötransporter och containers i tillverkningsindustrier världen över.

Det finns praktiskt taget ingen gräns för antalet produkter som har fått Super Dry-skydd under transport världen över. De omfattar möbler, kläder, skor, väskor, hantverk, elektronik, leksaker, maskiner, bildelar, metaller, metallprodukter, jordbruksprodukter, läkemedel etc. Super Dry har som mål att tillhandahålla de mest effektiva och kostnadseffektiva lösningarna för våra kunder. I kampen för att eliminera fuktskador levererar de inte enbart torkmedel och fuktabsorbenter, utan hjälper även till med att granska alla aspekter av kundens tillverkning, lagring och transport för att hitta faktorer som på olika sätt kan inverka negativt på kvaliteten av varorna.

 

Förpackningsdesign och konsultföretag Packground AB specialiserar sig på att utveckla förpackningsupplevelser som gör skillnad. Med många års erfarenhet från globala förpackningsutvecklingsprojekt inom detaljhandeln kan Packground förverkliga era förpackningsvisioner och skapa kompromisslöst mervärde över hela värdekedjan. De ger även stöd från koncept till effektivt producerade lösningar. Grunderna i deras arbete är innovation, detaljerad kunskap och ansvarig design.

 

Vi hälsar VA Syd, Super Dry Scandinavia och Packground varmt välkomna!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *