Packbridge var ”överallt” på Empack 2017

Empack 2017 som arrangerades i Kista i oktober var en mässa där Packbridge var synligt i flera sammanhang. Vi hade förutom en egen välbesökt monter (många är intresserade av Packbridge) även en monter för deltagare i Packbridge Challenge 2017, det vill säga den nystartade tävlingen för start-up företag och entreprenörer (som för övrigt i år vanns av finska Koepala med en smart lösning för take-away food). Här kunde besökarna ta del av ett antal av de deltagande företagens lösningar, och nya lösningar lockar alltid publik.

För ett år sedan etablerade vi fempack, nätverket för kvinnor i förpackningsbranschen, och intresset och deltagandet har varit rekordstort vid mötena. Fempack firar för övrigt ett år den 14 december med ett möte i Malmö. På mässan arrangerade vi ett mingelmöte med lite bubbel som var mycket uppskattat.

Förre statsministern Fredrik Reinfeldt var öppningstalare på mässan. Han lockade storpublik – uppskattningsvis ett par hundra personer hade samlats framför den Multivac sponsrade scenen. Vår vd Johan Mårtensson, fick äran att vara moderator.
På 35 minuter hann Fredrik Reinfeldt prata både förpackning, bilindustri, Kinas utveckling, EU, USA och muren mot Mexico, Brexit, e-handel, digitalisering och protektionism…
Avslutningsvis hann han också med att svara på några frågor innan det stora selfiekriget bröt ut. Många kände sig manade att ta en sådan med Fredrik som för övrigt även var med på en ”groupie” på scenen tillsammans med Johan Mårtensson och en entusiastisk publik.

”Vi hade en mycket bra mässa och kände verkligen av det stora intresset för Packbridge och våra aktiviteter”, kommenterar Johan Mårtensson.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *