Pharma och förpackningar drog storpublik till Köpenhamn

Närmare 80 deltagare samlades i Örestad, Köpenhamn när Packbridge, Medicon Valley Alliance, Eson Pac, Copenhagen Capacity och Invest in Skåne gemensamt stod som värdar och bjöd in sina respektive nätverk. Packbridge har samarbetat med våra vänner på andra sidan sundet sedan en tid tillbaka och det finns mycket att vinna på att integrera kunskapen mellan våra respektive nätverk.

Det bjöds på ett omfattande program denna tisdag, 28 november, och innan dagen hade avrundats med mingel, dryck och middags plockmat kring 18:00 så hade tolv talare delat med sig av sina idéer. Bland talarna fanns Eson Pac, Bosch, UPM Raflatac, Price Waterhouse Coopers, ACREO RISE, Region Skåne och Skåne Innovation.

“Vi har haft ett fantastiskt event och den stora uppslutningen visar att det finns ett stort intresse för Packbridge och nätverket vi representerar i Danmark. Vi har nu tagit ännu ett steg att fördjupa samarbetet med våra danska partners, Medicon Valley Alliance och Copenhagen Capacity, och ser stort värde i att skapa fler event tillsammans framöver,” säger Packbridges VD, Johan Mårtensson.

 

Intresserad av att få reda på mer om vad som hände under dagen? Se sammanfattningsfilmen nedan

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *