Sealed Air, Fiskeby Board och Lenzing AG – Välkomna till Packbridge

Juledekorationer och ljus sätts upp och sprider julvärme på stadens torg och i hemmets vrå. Det är en tid för reflektion och att tänka över vad man är tacksam över. På Packbridge är vi tacksamma att kunna välkomna tre nya medlemmar till nätverket! Nämligen Fiskeby BoardSealed Air och Lenzing AG.

 

Fiskeby har tillverkat papper och kartong sedan 1637. Hantverk har blivit till högteknologisk produktion, men en sak är konstant, deras ambition att ge högsta kvalitet avseende både produkter och kontakten med kunden. Fiskebys produkter är tillverkade av 100% återvinningsfiber, något som ger tydliga miljöfördelar och ligger helt i linje med moderna krav på ett hållbart samhälle.

Fiskeby är ett självständigt företag med en tillverkningsanläggning i Fiskeby, Norrköping. De har försäljningskontor i Norrköping, Aylesbury, Ottobeuren och affärspartners i Warszawa, Paris och Istanbul.

 

Med välkända produkter som Cryovac för livsmedelsförpackningar, bubbelplast och förpackningar för rengöring och hygien har Sealed Air vuxit till en utav förpackningsbranschens största aktörer. Med över 200 enheter runt om i världen och 25 000 anställda har Sealed Air en betydande internationell närvaro på alla större marknader.

 

Lenzing-koncernen är en världsledande fiberproducent med huvudkontor i Österrike och produktionsanläggningar på alla större marknader samt ett världsomspännande nätverk av försäljnings- och marknadsföringsbyråer. Lenzing levererar den globala textil- och fiberdukindustrin med högkvalitativa botaniska cellulosafiber. Dess portfölj sträcker sig från lösningsmassa till standard- och specialcellulosafibrer.

Företaget har nyligen lanserat en innovativ produktportfölj som riktar sig mot livsmedelsindustrin och varumärkesägare med bland annat nät och påsar till frukt och grönsaker tillverkat av cellulosafiber.

 

Vi hälsar Fiskeby BoardSealed Air och Lenzing AG varmt välkomna!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *