“The revolution was not televised”

Istället var det diskussioner om revolutionerande förpackningsmaterial som leddes av Food Valley i den lilla staden Ede, Nederländerna. Food Valley är en nederländsk nätverksorganisation kring livsmedelsindustrin. De främjar innovation och stöder sina medlemmar med utbildningsprogram, nätverk och konferenser.

Förra veckan, den 7:e december, höll de en heldagskonferens med fokus på livsmedelsförpackningar och talare från hela spektrumet av förpackningsindustrin. Morgonen inleddes med en session på temat robotik och automation. Denna session leddes av European Packaging Gallery, en nystartat nederländskt förpackningskluster.

Resten av dagen innehöll en inspirerande blandning av trendobservationer, internationella perspektiv, en inblick i de akademiska möjligheterna, flera intressanta fall samt en presentation från Packbridges Felix Helander.

“Vi fick möjlighet att prata om nytt förpackningsmaterial under rubriken Revolutionary Packaging. Jag hade ganska mycket intresse kring material från våra medlemmar som jag introducerade,” berättar Felix.

Packbridge har haft god kontakt med Food Valley de senaste åren och har nu tagit ytterligare steg för att fördjupa samarbetet, något som skulle kunna gagna båda klustrens medlemmar.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *